Datum

30 okt 2020

Vreme

19:00 - 21:00

Ulaz

600-800 RSD

Kanda Kodža i Nebojša

Kanda, Kodža I Nebojša su jedan od ključnih sastava sa rok scene iz devedesetih godina, grupa jedinstvene poetske vizije, čiji rad ostaje upamćen kao jedan od vrhunaca pozne faze razvoja našeg rokenrola. Počeli su 1990. kao sastav prijatelja, da bi se tokom sledećih decenija KKN upisali u kolektivnu svest kao neočekivani glasnogovornici svoje generacije.
Jedinstveni Oliverov vokal i pojava izdvojili su se prirodno kao centralna tačka pažnje publike, ali su sjajne sposobnosti izuzetno originalnih muzičara pokazale da se radi o grupi koja će još dugo ostati prisutna.
KKN je sastav koji već 30 godina sa uspehom odgovara na pitanje kakav je rokenrol potreban u našim krajevima – strasan i angažovan, uvek u ljubavi sa publikom.
Ovogodišnji nastup benda posle neveselih zbivanja tokom proleća i leta ove godine održaće se 30.oktobra u Užičkom Gradskom kulturnom centru, ali ovoga puta u akustičnoj "unplugged" varijanti. U fokusu pažnje biće izbor sa aktuelnog retrospektivnog albuma Popis, uz proverene komade iz bogatog opusa Kande Kodže i Nebojše.
Cena ulaznice je 600 din. u pretprodaji, a 800 din. na dan koncerta.

 • 00

  dana

 • 00

  sati

 • 00

  minuta

 • 00

  sekundi

Scroll to top