Cardinal Point

CARDINAL POINT
Southern/stoner/hard'n'heavy бенд из Врања.
Њихов први албум проглашен је за најбољи деби албум 2015. године и нашао се међу 30 најбољих у целом региону. Промовисан је на ТВ и радио станицама у Енглеској, Француској, Белгији, Бразилу, Аргентини, САД, Русији, Немачкој, Холандији, Ирској, Грчкој, Финској, Шведској итд. и наравно широм региона. Албум је промовисан и на фестивалима (EXIT, Belgrade BEER FEST, Шумадија Фест, Таксират итд.) и концертним извођењем на турнејама по Србији и широм Балкана, уједно са промоцијом и музичког спота за песму "Mesmerised" која се нашла у америчком документарном филму за ICON 1000 "Days of Thunderdome" (Harley-Davidson vs NASCAR).
Свој други албум под називом „Man Or Island" бенд издаје 25. септембра 2023. године за издавачку кућу „Q-Records". Са његовом најавом и промоцијом већ су кренули својим наступима и многобројним концертним извођењем по клубовима и фестивалима широм Србије и региона, а спремају и европску турнеју. Албум је тренутно актуелан на радио станицама широм Европе, САД и Јужне Америке.

НИКАД СПРЕМНИ
Група Никад Спремни је настала у Севојну крајем 2009-те, иако њени чланови живе и у Ужицу и Добрињи. Жанр Никад Спремних је тешко одредити иако се базичан звук заснива на пунк, блуес роцку са приметним утицајем грунге и алтернативне роцк музике 90-тих. Група најчешће наступа у Ужицу и околини мада су имали и пар запажених фестивалских наступа као што је наступ на „Шумадија Фесту“ у Крагујевцу“, Централа“ на ужицкој хидроцентрали, са групом КУД Идијоти, као и на подружници истог тог фестивала у Пожеги и Бихаћу, где су наступали са именима као што су Лет 3 и ККН. Снимили су пар демо снимака у студију „OFF“ у Севојну као и у студију „Underground“ у Београду а неке песме су снимили у просторији за пробе бенда у сопственој продукцији. У септембру 2014. су одржали у Градском културном центру у Ужицу промоцију официјелног спота за песму “Наплата Дуга“, као и промоцију књиге текстова чланова групе под именом „Никад Спремни-Текстови“. 2015. ће остати упамћена по запаженом наступу на првом Ртс фестивалу „Бунт Рок Мастерс“ на коме је бенд стигао до полуфинала. 2021. Издају албум " Ако ме нађеш, нећу бити ту" који је на неким радио станицама и емисијама проглашен за један од најбољих албума те године.

Овај догађај је завршен.

Датум

30. мар 2024.
Expired!

Време

21:00

Улаз

300рсд
Категорије
Scroll to top