Infest & Nemesis

MM concerts i Serbian Hellbangers sa ponosom predstavljaju koncert bendova Infest i Nemesis, sa gostima Mehanizam u subotu 28. maja u Gradskom kulturnom centru Užice.
Koncert počinje tačno u 20h, a cena karte iznosi 300 RSD.
Razlog udruživanja snaga je zasnovan na želji za promocijom metal muzike i promovisanjem underground kulture širom Srbije. Celokupna turneja, u okviru koje se organizuje i ovaj koncert, podržana je od strane Grom Records izdavačke kuće.

INFEST - Trenutno najaktivniji bend na domaćoj metal sceni, koji ove godine slavi 20 godina postojanja. Do sada su izdali 6 studijskih albuma, a iza sebe imaju i preko 15 Evropskih turneja i nebrojeno nastupa na festivalima u Evropi i regionu. Trenutno promovišu svoj album “Phychosis” (Defying Danger Records).
NEMESIS - Jedan od aktivnijih mlađih bendova na domaćoj sceni, sastavljen od 5 devojaka. Iza sebe ima nastupe na svim značajnijm festivalima u Srbiji i regionu, nastup na Main Stage Exit festivala, kao i debi album “The War Is On” (Grom Records).
MEHANIZAM - Užički rok bend koji je nastao 2019. godine. Talenovani momci iz ovog benda pobednici su pete Velikogradištanske gitarijade, učesnici ovogodišnjeg Bunt Rok festivala i nosioci brojnih nagrada na muzičkoj sceni. Bend Mehanizam čine Ignjat Milićević (klavijature, vokal), Dušan Živković (bas gitara), Srđan Tomić (bubnjevi) i Miloš Milićević (gitara)

 

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

28. maj 2022.

Time

20:00

Ulaz

300 rsd
Kategorije
Scroll to top