Југословенка

Југословенка је прошле године три пута распродала Гкц Ужице и дошло је време да се први пут ове године окупимо да певамо и дјускамо уз најфинију селекцију регионалних хитова за журку.
Већ пет година Југословенка пуни београдске клубове Шлеп, Штрафта и Поп Qуарт а ево већ више од годину дана на турнеји пуни клубове широм региона. Ово је жур свих великих југословенских бендова, урбаних музичких покрета, један пресек сцене некад и сад на овим просторима.
Спремите грло за певање и ноге за плесање, а на репертоару ће бити Дино Дворник, ЕКВ, Хаустор, Денис & Денис, Идоли, Беби Дол, Партибрејкерс, Прљаво Казалиште, Оливер Мандић, Ђаволи, Бајага... а биће ту и нових снага попут Нипплепеопле, Буч Кесиди, СевдахБабy, Бане Лалић & МВП, Ирие ФМ, З++, Артан Лили...
За ДЈ пултом Душко Милојевић а.к.а. Дулеx, човек који је био резидент најбољих београдских алтернативних клубова као што су Академија, Поветарац, Бен Акиба, Пази Школа, Штрафта, Поп Qуарт, Шлеп... и човек који већ пуних 10 година у Божидарцу у оквиру Врачар Роцкс серијала организује концерте најбољих регионалних бендова.
Од четвртка, 8.фебруара креће продаја улазница за Југословенку. Првих 100 улазница биће по промо цени од 500 рсд, након тога цена је 600 рсд.
Број улазница је ограничен, набавите их на време!
Видимо се

Овај догађај је завршен.

Датум

24. феб 2024.
Expired!

Време

21:00

Улаз

500-600рсд
Scroll to top