Промоција књиге “Драмска комуникација у школској и инклузивној пракси“ Радована павловића и Радице Благојевић Радовановић

Промоција књиге „Драмска комуникација у школској и инклузивној пракси“ аутора Радована Павловића и Радице Благојевић Радовановић, под издаваштвом Регионалног центра Ужице. Такође, на промоцији су се представитли и ученици ОШ ,,Алекса Дејовић Севојно", представом ,,Гарави брод".
У уторак,13. 2. 2024. године у 19.30, у клубу ГКЦ-а, поред аутора говорили су и рецензент Јагода Јеремић Љубојевић и писац за децу Љиљана Андрић.
Биографија аутор:
Радован Павловић је рођен 10. 10. 1980. године у Ужицу. Учитељ је у ОШ „Алекса Дејовић“. Бави се цртањем/сликањем, писањем за децу и младе. Објавио је збирку прича „Иза огледала“. Сарадник је у Удружењу инвалида церебралне и дечје парализе Ужице где реализује луткарске, драмске и ликовне радионице, у којима учествују и учесници из различитих осетљивих група. За инклузивну представу, на конкурсу Фондације Жане Борисављевић „Ухвати живот” (Образовање плус), 2016. године, награђен је 2. местом за допринос образовном друштву које негује људске вредности.
Радица Благојевић Радовановић је рођена 13. 7. 1960. године у Танкосићу/Урошевац. Запослена је у Првој основној школи краља Петра ИИ у Ужицу. Лиценцирани је психолог у образовању и у социјалној заштити, психолошки је саветник и психотерапеут.
Од оснивања па до 2018. била је председник/ица Интерресорне комисије за процену потреба деце за пружањем додатне образовне, здравствене и социјалне подршке, за град Ужице. Као стручни сарадник у Удружењу инвалида церебралне и дечје парализе Ужице награђена је признањем ,,Цвет једнакости“ за изузетан допринос стварању једнаких могућности за особе са инвалидитетом (2015).

Овај догађај је завршен.

Датум

13. феб 2024.
Expired!

Време

19:30

Улаз

бесплатан улаз
Категорије
Scroll to top