Stand Up Show са Нешом Бриџисом

12.03. У 19х станд уп схоw "Живот"
Градски културни центар Ужице
Премијерно изводјење

Представа живот је Мини аутобиографија, помало искарикирана. Бави се обичним људима,њиховим карактерима, особинама у којима се многи проналазе. Неша ће се из свог угла представити публици , упоредјивати прошло и садашње време и времена која нам долазе, константно мењајући одразе свих људи које већ познајете, а у животу их нисте срели.

Ненад Даниловић, познатији под псеудонимом Неша Бриџис један је од најпознатијих и најпопуларнијих српских stand up комичара, самим тим један је од утемељивача Српске Stand up сцене .

Рођен је у Београду, на Чубури, 19. априла 1980. Комедијом се бави, како сам каже, још од малих ногу, а професионални ангажман је започео 2010. године. Прославио се песмом Еј, Рики Мартине. Данас, иако га никада није записао, има преко 9 сати текста са којим неизменично наступа, подељен у 7 представа.(''Живот'', ''Плејлиста", ''Филм", ''Мушко-Женски свет", "Ф40.01", "Прича у недоглед"," The Best of") Мајстор је имитација и одличан импровизатор. У досадашњој каријери одржао је преко 2000 професионалних наступа.
Са својим представама је обишао целу Србију и Европу а поред страха од летења, публика је имала прилику да га види и у Аустралији Љубитељи stand up комедије из региона јако добро знају Нешу Бриџиса, био је гост на великом броју фестивала у Хрватској, Словенији, Босни, Македонији, Црној Гори... Поред престижних фестивала био је и учесник 3. сезоне познатог шоу програма Твоје лице звучи познато и освојио треће место.
За његове вечери комедије увек се тражи карта више.

Овај догађај је завршен.

Датум

12. мар 2023.
Expired!

Време

19:00

Улаз

1000 рсд
Категорије
Scroll to top