Teorija struna

Centar za umetnost pokreta PERPETUUM poziva žene dobi 50+ iz UŽICA, da 16. (od 16 do 20h) i 17. (od 12 do 16h) oktobra 2020. godine, uzmu učešće na radionici savremenog plesa.
Ovo je prilika da zainteresovane učesnice promišljaju o sebi, ključnim događajima koji su odredili njihov životni put, izazovima sa kojima se danas suočavaju, poziciji koju imaju u porodici i društvu. Neka od ovih promišljanja će biti pretočena u kratke plesne sekvence.
Tako kreirani plesni materijal će biti prikazan kao deo predstave "Teorija struna", koja će biti izvedena 17. oktobra u 19h na sceni Gradskog kulturnog centra Užica. Sama predstava je kreirana 2019. godine i sa uspehom izvedena u Narodnom pozorištu u Beogradu, Bitef teatru i Kulutrnom centru Zrenjanin.
Sada tragamo za saradnicama na lokalu koje su dovoljno zainteresovane, dovoljno hrabre za pojavljivanje na sceni, za pokazivanje snage ženske zajednice i koje će nam se 17. oktobra pridružiti u izvođenju u 19 časova.
Prethodno plesno ili scensko iskustvo nije uslov za učešće. Vaše prijave kao i dodatna pitanja možete poslati  na adresu strunaprojekat@gmail.com.

Ovaj događaj je završen.

Datum

16. okt 2020.
Expired!

Vreme

16:00 - 20:00

Lokacija

GKC
Kategorije
Scroll to top