Tribute to Ray Charles – Big Band RTSa

Урош Перић, клавир и вокал, је свету познат као врхунски музичар и интерпретатор песама из златног доба блуза, џеза и соула. Његова свестраност, која се промовише кроз његову музику, представила га је у двадесет и шест земаља, где је наступио више од 1000 пута. Његова глума, певање и харизма наишли су на одушевљење публике широм света. Својим јединственим талентом очарао је слушаоце широм Европе, Русије, Америке и Африке.
Током своје изузетне каријере сарађивао је са више од две стотине престижних извођача из целог музичког света. Шила Реј Чарлс, ћерка чувеног Реја Чарлса, описала га је као праву персонификацију самог Реја, који је Перићу и био инспирација. Његов сценски покрет и харизматични глас врац́ају његове слушаоце у златно доба џеза и блуза, а познаваоци музике упоређују чак и његово клавирско извеђење са интерпретацијама Џина Хариса.
Велику креативну енергију овог уметника имали су прилику да осете многи који су са њим радили – Шила Реј Чарлс, Дајана Шур, Ерни Вотс, Мајк Спонца, и многи други. Наступао је на најпрестижнијим светским фестивалима и местима, укључујућ и Монтре, Аскона, Санкт Петербурга, Њу Орлеанса итд.
Уз пратњу Биг бенд-а РТС наступиће на отварању реконструисане велике сале Градског културног центра у недељу, 19.маја са почетком од 21х.

Улаз на концерт је бесплатан, а бесплатне улазнице можете преузети на билетарници ГКЦ-а од уторка 14.маја. Једна особа може преузети највише 2 улазнице.

Организатор задржава право измене програма.

 • 00

  дана

 • 00

  сати

 • 00

  минута

 • 00

  секунди

Датум

19. мај 2024.

Време

21:00

Улаз

бесплатан улаз
Категорије
Scroll to top