Велики солистички концерт Никола Николић Johnny

Велики солистички концерт Николе Николића Johnny одржан је у Градском културном центру 10. јуна 2022. са почетком у 20:30х.

Никола Николић Johnny је певач и мултиинструменталиста, композитор и текстописац. Рођен 19.12.1973. у Ужицу. Бави се поп рок музиком преко 20 година. Има више издања за Magic records и ПГП РТС и у најави је нови албум у издању ПГП РТС. Снимио је у току лета 2021. године дуетски сингл са Дадом Топићем ЖИВИ СА ЊИМ у издању ПГП РТС који има пуно успеха у региону. 2019 године појављује се на лондонском МТВ и радију ББЦ 1xтра са песмом You Can Have it All. На домаћој сцени његове песме се емитују на преко 36 радио станица локалног типа и са националном фреквенцијом и телевизијским каналима такође са националном фреквенцијом. На својим песмама остварио је сарадњу са великим продуцентима попут Вадимира Граића, Александра Седлара, Јonathan Essex. Познат је по веома снажном лајв извођењу. Његови концерти су незаборавни...
На самом почетку бављења музиком био је басиста у два ужичка рок бенда Hyde Park и Kv Family а затим и један од певача ужичке групе Жива Ватра.
Данас, поред своје соло каријере, наступа са поетско инструменталним бендом Црни Дијамнтни Воз џез амбијенталног правца.

Овај догађај је завршен.

Датум

10. јун 2022.
Expired!

Време

20:30

Улаз

300-500 рсд
Категорије
Scroll to top