Veliki solistički koncert Nikola Nikolić Johnny

Veliki solistički koncert Nikole Nikolića Johnny održan je u Gradskom kulturnom centru 10. juna 2022. sa početkom u 20:30h.

Nikola Nikolić Johnny je pevač i multiinstrumentalista, kompozitor i tekstopisac. Rođen 19.12.1973. u Užicu. Bavi se pop rok muzikom preko 20 godina. Ima više izdanja za Magic records i PGP RTS i u najavi je novi album u izdanju PGP RTS. Snimio je u toku leta 2021. godine duetski singl sa Dadom Topićem ŽIVI SA NJIM u izdanju PGP RTS koji ima puno uspeha u regionu. 2019 godine pojavljuje se na londonskom MTV i radiju BBC 1xtra sa pesmom You Can Have it All. Na domaćoj sceni njegove pesme se emituju na preko 36 radio stanica lokalnog tipa i sa nacionalnom frekvencijom i televizijskim kanalima takođe sa nacionalnom frekvencijom. Na svojim pesmama ostvario je saradnju sa velikim producentima poput Vadimira Graića, Aleksandra Sedlara, Jonathan Essex. Poznat je po veoma snažnom lajv izvođenju. Njegovi koncerti su nezaboravni...
Na samom početku bavljenja muzikom bio je basista u dva užička rok benda Hyde Park i Kv Family a zatim i jedan od pevača užičke grupe Živa Vatra.
Danas, pored svoje solo karijere, nastupa sa poetsko instrumentalnim bendom Crni Dijamntni Voz džez ambijentalnog pravca.

Ovaj događaj je završen.

Datum

10. jun 2022.
Expired!

Vreme

20:30

Ulaz

300-500 rsd
Kategorije
Scroll to top