Представа је одложена!

Каква ти је жена, такав ти је живот

Представа “Каква ти је жена, такав ти је живот” са Драганом Маринковићем Мацом у главној улози, која је заказана за 11.12.2020. је одложена до даљњег због тренутне ситуације са корона вирусом. О накнадном термину ћете бити благовремено обавештени.

Хвала на разумевању, Ваш ГКЦ!

Чувајте се!

Представа „Каква ти је жена, такав ти је живот“ ће вас натерати да размислите добро о себи и о свету који вас окружује, јер ми смо генерације која не желе везу.
Листамо по апликацијама у нади да ћемо пронаћи ону праву особу. Желели бисмо поручити своју сродну душу преко интернета, читамо „Пет начина како да знаш да му се свиђаш“ и „Седам начина како да је освојиш“ мислећи да можемо програмирати особу за везу као пројекат на интернету. Ипак, ми смо ти који не желе везу.

 

Желимо фасаду везе без труда, држање за руке без гледања у очи, одуговлачење без озбиљног разговора, обећање без стварне посвећености. Желимо и прославити годишњицу без оних 364 дана који воде до ње. Играмо игре без победника и на крају останемо сами. Желимо ту љубав као из филма, али ништа не чинимо.

Да ли волимо да нас воле или волимо да волимо? Колико брак мења однос двоје људи и саму везу ? Шта је потребно за складан брак? Одговоре на вечита питања о односу мушкарца и жене, Драган Маринковић Маца доноси на оригиналан и само њему својствен начин.

Овај догађај је завршен.

Датум

11. дец 2020.
Expired!

Време

19:00 - 21:00
Категорије
Scroll to top