E-Play

Алтернативни бенд E-Play концертом у ГКЦ-у 10.11.2023. слави 25 година рада и промовише нови сингл "Није да није".

// НОВИ СИНГЛ //
E-Play је објавио нови сингл под називом “Није да није“ који најављује почетак рада на шестом по реду студијском албуму. У споту главну улогу тумачи наш познати глумац Драган Мићановић.
Сингл под називом “Није да није” представља по први пут у каријери, како сам бенд каже, једну Р’Н’Р љубавну баладу. На режисерској столици и овога пута је седео Вук Протић са којим бенд има изврсну вишегодишњу сарадњу и иза себе видео остварења “Слобода”, “Пристаниште”, “Шамарчина”, обраду Катарине II “Аут” и дует са Бајагом “Хотел Југославија”. Сценографију потписују Браћа Лимијер. За аудио продукцију је по први пут био задужен Дејан Лалић, а снимало се у новосадском студију Road. Аудио снимање песме подржао је Сокој.

//25 ГОДИНА//
Бенд прославља 25 година каријере и овога пута за место сусрета изабрао је Ужице и клуб ГКЦ. Београдски E-Play , основан 1998. године, веома брзо је заузео значајно место на српској рок сцени јединственим звуком који карактеришу дисторзирани бас, друм & басс ритмови и нежне-атмосферичне гитаре. Током 25 година постојања бенд никада није трчао за наметнутим укусима гомиле, што се сјајно може чути на албумима “E-Play” ‎(2000), “Crime” ‎(2005), “Драго ми је да смо се упознали” (2009), “Обични људи” (2013) и "Слобода" (2018, издавач Long Play).

//УЛАЗНИЦЕ//

Претпродаја 900 рсд
Регуларна цена 1200 рсд

Организатор задржава право измене програма.

Овај догађај је завршен.

Датум

10. нов 2023.
Expired!

Време

21:00

Улаз

900-1200 рсд
Категорије
Scroll to top