Jugoslovenka Party

9.12. Југословенка
Југословенка је већ два пута ове године распродала Гкц Ужице и ред би био да се на крају године окупимо још једанпут да певамо и дјускамо уз најфинију селекцију регионалних хитова за журку.
Карте у претпродаји у Клуб Штаб Гкц Ужице, првих 100 карата по промо цени од 500 РСД, регуларна цена у претпродаји 600 РСД.
Већ пет година Југословенка пуни београдске клубове Шлеп, Штрафта и Поп Qуарт а ево већ више од годину дана на турнеји пуни клубове широм региона. Југословенка се враћа у Ужице после феноменалне распродате журке у априлу. Набавите карте на време јер се карте за Југословенку често распродају унапред!
Ово је жур свих великих југословенских бендова, урбаних музичких покрета, један пресек сцене некад и сад на овим просторима.
Спремите грло за певање и ноге за плесање, а на репертоару ће бити Дино Дворник, ЕКВ, Хаустор, Денис & Денис, Идоли, Беби Дол, Партибрејкерс, Прљаво Казалиште, Оливер Мандић, Ђаволи, Бајага... а биће ту и нових снага попут Нипплепеопле, Буч Кесиди, СевдахБабy, Бане Лалић & МВП, Ирие ФМ, З++, Артан Лили...
За ДЈ пултом Душко Милојевић а.к.а. Дулеx, човек који је био резидент најбољих београдских алтернативних клубова као што су Академија, Поветарац, Бен Акиба, Пази Школа, Штрафта, Поп Qуарт, Шлеп... и човек који већ пуних 10 година у Божидарцу у оквиру Врачар Роцкс серијала организује концерте најбољих регионалних бендова.

Овај догађај је завршен.

Датум

09. дец 2023.
Expired!

Време

21:00

Улаз

500-600 рсд
Scroll to top