Канда Коџа и Небојша

Канда, Коџа И Небојша су један од кључних састава са рок сцене из деведесетих година, група јединствене поетске визије, чији рад остаје упамћен као један од врхунаца позне фазе развоја нашег рокенрола.

Почели су 1990. као састав пријатеља, да би се током следећих деценија ККН уписали у колективну свест као неочекивани гласноговорници своје генерације.
Јединствени Оливеров вокал и појава издвојили су се природно као централна тачка пажње публике, али су сјајне способности изузетно оригиналних музичара показале да се ради о групи која ће још дуго остати присутна.
ККН је састав који већ 30 година са успехом одговара на питање какав је рокенрол потребан у нашим крајевима – страсан и ангажован, увек у љубави са публиком.

Овогодишњи наступ бенда после невеселих збивања током пролећа и лета ове године одржан је 30.октобра у Ужичком Градском културном центру, али овога пута у акустичној "unplagged" варијанти. У фокусу пажње биo je избор са актуелног ретроспективног албума Попис, уз проверене комаде из богатог опуса Канде Коџе и Небојше.

Овај догађај је завршен.

Датум

30. окт 2020.
Expired!

Време

19:00 - 21:00

Улаз

600-800 РСД
Категорије
Scroll to top