Događaj je odložen!

Menadžment u kulturi

Tribina koja je zakazana za 22.12.2020. je odložena do daljnjeg zbog trenutne situacije sa korona virusom.

O naknadnom terminu ćete biti blagovremeno obavešteni.

Hvala na razumevanju, Vaš GKC!

Čuvajte se!

 

Austrijski kulturni forum i Gradski kulturni centar organizuju interaktivnu tribinu posvećenu menadžmentu u kulturi.

Menadžeri u kulturi koji rade u muzejima, izvođačkim umetnostima, živoj muzici, festivalima, bioskopima, pogođeni su snažnim udarom mera socijalnog udaljavanja. Mnoga mesta su zatvorena ili dozvoljavaju samo manju publiku, a pad prihoda dovodi u opasnost njihovu finansijsku održivost.

Naročito su menadžeri kulture izvan većih gradova isključeni iz učešća u onome što se dešava na polju kulture. Veoma im je teško da lično upoznaju kolege, umetnike i publiku. Internet komunikacija može biti dragoceno sredstvo za komunikaciju i saradnju u ovim teškim vremenima.

Karin Volf na ovoj radionici pokazuje načine za moderiranje diskusija, projekata saradnje i sastanaka na mreži na način koji uključuje sve učesnike i dovodi do rezultata. Zajedno sa učesnicima će razgovarati i razviti strategije kako na najbolji način iskoristiti mrežne sastanke, npr. za međunarodno umrežavanje i prekograničnu komunikaciju.

Karin Volf Institut fur Kulturkonzepte, Beč, Austrija https://kulturkonzepte.at
Osnivač i šef Instituta za kulturnu kulturu, Beč. Najpoznatiji Austrijski institut za obuku i savetovanje u kulturnom menadžmentu od 1994. godine. Iskustvo kao menadžer u kulturi, uključujući MAK-muzej primenjene umetnosti u Beču. Trenutno predaje na austrijskim univerzitetima (Beč, Grac, Klagenfurt i Linz) i Univerzitetu umetnosti u Beogradu. Trener i konsultant na polju komunikacije i liderstva u pozorištima, festivalima, muzejima itd.

Ovaj događaj je završen.

Datum

22. dec 2020.
Expired!
Kategorije
Scroll to top