Догађај је одложен!

Менаџмент у култури

Tribina kоја је заказана за 22.12.2020. је одложена до даљњег због тренутне ситуације са корона вирусом.

О накнадном термину ћете бити благовремено обавештени.

Хвала на разумевању, Ваш ГКЦ!

Чувајте се!

 

Аустријски културни форум и Градски културни центар организују интерактивну трибину посвећену менаџменту у култури.

Менаџери у култури који раде у музејима, извођачким уметностима, живој музици, фестивалима, биоскопима, погођени су снажним ударом мера социјалног удаљавања. Многа места су затворена или дозвољавају само мању публику, а пад прихода доводи у опасност њихову финансијску одрживост.

Нарочито су менаџери културе изван већих градова искључени из учешћа у ономе што се дешава на пољу културе. Веома им је тешко да лично упознају колеге, уметнике и публику. Интернет комуникација може бити драгоцено средство за комуникацију и сарадњу у овим тешким временима.

Карин Волф на овој радионици показује начине за модерирање дискусија, пројеката сарадње и састанака на мрежи на начин који укључује све учеснике и доводи до резултата. Заједно са учесницима ће разговарати и развити стратегије како на најбољи начин искористити мрежне састанке, нпр. за међународно умрежавање и прекограничну комуникацију.

Karin Volf Institut fur Kulturkonzepte, Беч, Аустрија https://kulturkonzepte.at
Оснивач и шеф Института за културну културу, Беч. Најпознатији Аустријски институт за обуку и саветовање у културном менаџменту од 1994. године. Искуство као менаџер у култури, укључујући МАК-музеј примењене уметности у Бечу. Тренутно предаје на аустријским универзитетима (Беч, Грац, Клагенфурт и Линз) и Универзитету уметности у Београду. Тренер и консултант на пољу комуникације и лидерства у позориштима, фестивалима, музејима итд.

Овај догађај је завршен.

Датум

22. дец 2020.
Expired!
Категорије
Scroll to top