Pero Defformero

‘’Интергалактичка атракција, супер-група из четврте димензије, храбри чувари пламена 1Г мреже и фиксне телефоније, у трећој димензији познатији као „Pero Defformero”, долазе у Ужице у оквиру општенародне турнеје, којом славе 30 година бивствовања на народној сцени. Ово дуго ишчекивано вече усиљене романтике, тешких нота и плитке поезије одржаће се у ГКЦ-у у суботу, 4. новембра, од 21х.
Поред стандардних естрадних хитова, као што су: „Готичарка”, „Гастарбајтер”, „Метал свираћу”, „Хипстер”, „Дошли смо до краја пута” и многих других, које је сигурно свако чуо у неком чудном сату неког доброг афтера, овај гастарбајтерско-хипстерски, технички преквалификовани фолк-метал оркестар представиће публици, ако је уопште и има, свој нови албум симболично назван „Музика за људе без пријатеља”. Малобројна, али верна публика имаће самим тим ретку прилику, јер овај деформисани ансамбл ретко наступа у Ужицу, да ужива у савршеном споју неспојивог.
Ко дође ˗ кајаће се, ко не дође ˗ кајаће се!
Улазнице за овај опроштајно-повратнички солистички концерт су у продаји по претпродајној цени од 1000 рсд у ГКЦ-у, па ти купи, ако смеш. Ако не купиш у претпродаји, на дан концерта ће коштати 1400 рсд, па ти види да л’ се исплати… ‘’

Организатор задржава право измене програма.

Овај догађај је завршен.

Датум

04. нов 2023.
Expired!

Време

21:00

Улаз

1000-1400 рсд
Категорије
Scroll to top