Теорија струна

Центар за уметност покрета ПЕРПЕТУУМ позива жене доби 50+ из УЖИЦА, да 16. (од 16 до 20х) и 17. (од 12 до 16х) октобра 2020. године, узму учешће на радионици савременог плеса.
Ово је прилика да заинтересоване учеснице промишљају о себи, кључним догађајима који су одредили њихов животни пут, изазовима са којима се данас суочавају, позицији коју имају у породици и друштву. Нека од ових промишљања ће бити преточена у кратке плесне секвенце.
Тако креирани плесни материјал ће бити приказан као део представе "Теорија струна", која ће бити изведена 17. октобра у 19х на сцени Градског културног центра Ужица. Сама представа је креирана 2019. године и са успехом изведена у Народном позоришту у Београду, Битеф театру и Кулутрном центру Зрењанин.
Сада трагамо за сарадницама на локалу које су довољно заинтересоване, довољно храбре за појављивање на сцени, за показивање снаге женске заједнице и које ће нам се 17. октобра придружити у извођењу у 19 časova.
Претходно плесно или сценско искуство није услов за учешће. Ваше пријаве као и додатна питања можете послати  на адресу strunaprojekat@gmail.com.

Овај догађај је завршен.

Датум

16. окт 2020.
Expired!

Време

16:00 - 20:00

Локација

ГКЦ
Категорије
Scroll to top