Mišael Bob Vidaković, Rakete, Nikad spremni

Mišael Bob Vidaković oformio je Sinnermen 2013-e godine i pored uspešnih svirki širom zemlje, izdao EP ’’First Bite’’ i albume ’’Slap Of Reality’’ i ’’Live In Studio’’. 
Ovog leta je krenuo stazama solo karijere i, u saradnji sa "Ammonite Records", izdao novi album.
Prvi hit singl je numera ’’Spasi me’’ ujedno i naziv albuma, za koju je urađen spot sa glumicom Ninom Zečević. Trenutno promoviše drugu singl numeru “Za neki dan“ za koju je urađen spot u Arilju na brdu Blagaja, koja je već nedeljama u Top Listi Radio Beograda 202 i Hitu Nedelje.
Rakete, garažni rok trio iz Arilja su zapravo prva postava grupe Baobab iz 1993. godine.
U postavi su kao i te godine, Mišo Petrović-gitara i glas Vladimir Korizma-bas gitara i Ivan Ikonić -bubnjevi.
2018. godine ili 25 godina kasnije, momci ponovo ulaze u studio i snimaju singl sa duplom A stranom Boje se ne boje/Tamnom stranom koji završava na velikom broju relevantnih godišnjih lista kako u Srbiji tako i u regionu.
Zadovoljstvo zajedničkim sviranjem i stvaranjem je dosta jako i odlučuju da iz slavljeničkog okupljanja krenu u nove avanture.
Rakete nisu nostalgični prema „starim dobrim danima“ tako da će publika u GKC-u imati priliku da čuje potpuno nove pesme sa albuma koji je u pripremi.
Nikad spremni, garažni rock bend iz Sevojna, sviraju mešavinu punk-bluesa sa uplivom uticaja new wave i alternative, oformljeni 2009.godine sa više zapaženih nastupa na klupskim svirkama i festivalima u gradu i regionu.

Ovaj događaj je završen.

Datum

10. dec 2021.
Expired!

Vreme

17:30 - 20:00

Ulaz

100 RSD
Kategorije

Ostavite odgovor

Scroll to top