Мишаел Боб Видаковић, Ракете, Никад спремни

Мишаел Боб Видаковић оформио је Синнермен 2013-е године и поред успешних свирки широм земље, издао ЕП ’’First Bite’’ и албуме ’’Slap Of Reality’’ и ’’Live In Studio’’. 
Овог лета је кренуо стазама соло каријере и, у сарадњи са "Ammonite Records", издао нови албум.
Први хит сингл је нумера ’’Спаси ме’’ уједно и назив албума, за коју је урађен спот са глумицом Нином Зечевић. Тренутно промовише другу сингл нумеру “За неки дан“ за коју је урађен спот у Ариљу на брду Благаја, која је већ недељама у Топ Листи Радио Београда 202 и Хиту Недеље.
Ракете, гаражни рок трио из Ариља су заправо прва постава групе Баобаб из 1993. године.
У постави су као и те године, Мишо Петровић-гитара и глас Владимир Коризма-бас гитара и Иван Иконић -бубњеви.
2018. године или 25 година касније, момци поново улазе у студио и снимају сингл са дуплом А страном Боје се не боје/Тамном страном који завршава на великом броју релевантних годишњих листа како у Србији тако и у региону.
Задовољство заједничким свирањем и стварањем је доста јако и одлучују да из слављеничког окупљања крену у нове авантуре.
Ракете нису носталгични према „старим добрим данима“ тако да ће публика у ГКЦ-у имати прилику да чује потпуно нове песме са албума који је у припреми.
Никад спремни, гаражни роцк бенд из Севојна, свирају мешавину пунк-блуеса са упливом утицаја неw wаве и алтернативе, оформљени 2009.године са више запажених наступа на клупским свиркама и фестивалима у граду и региону.

Овај догађај је завршен.

Датум

10. дец 2021.
Expired!

Време

17:30 - 20:00

Улаз

100 РСД
Категорије

Оставите одговор

Scroll to top